Canadian Solar TOPHiKu6 CS6R-420T Svart ram

 63,10 excl. BTW

420 Wp, 108 celler, 21,5% effektivitet, MC4, 12 års produktgaranti

Slut i lager

Öka din solenergi med solpanelen Canadian Solar TOPHiKu6 CS6R-420T Black Frame, som har avancerad N-Type TOPCon-teknik. Denna exceptionella solpanel är utformad för överlägsen prestanda, effektivitet och hållbarhet och är det perfekta valet för husägare och företag som vill utnyttja solens kraft för en renare och mer hållbar framtid.
Viktiga egenskaper:

N-Type TOPCon-teknik: Canadian Solars solpanel CS6R-420T använder avancerad N-Type TOPCon-teknik (Tunnel Oxide Passivated Contact), som sätter nya standarder för solenergins effektivitet. Den innovativa konstruktionen maximerar energiproduktionen genom att minska energiförlusterna, vilket är idealiskt för områden med varierande väderförhållanden.

Imponerande uteffekt: Med en hög uteffekt på 420 watt genererar denna solpanel tillräckligt med el för att tillgodose dina energibehov. Oavsett om du vill minska dina energiräkningar eller helt övergå till ren energi, erbjuder CS6R-420T lösningen.

Exceptionell hållbarhet: Denna solpanel är byggd för att klara de mest krävande miljöförhållandena och har en robust svart ram som inte bara förbättrar dess estetiska tilltal utan också ger utmärkt skydd mot korrosion och mekanisk påfrestning. Den är konstruerad för att hålla länge och ger en tillförlitlig och långvarig strömkälla under många år.

Överlägsen effektivitet: N-Type TOPCon-tekniken förbättrar panelens effektivitet genom att minska rekombinationen av elektroner, vilket ökar uteffekten och den totala energieffektiviteten. Det innebär större besparingar på energiräkningarna och snabbare återbetalning av investeringen.

Avancerad tillverkning: Canadian Solar, en globalt erkänd ledare inom solenergiteknik, använder avancerade tillverkningsprocesser för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet. Deras engagemang för excellens lyser igenom i varje panel de producerar.

Fördelar för miljön: Genom att utnyttja solenergi minskar du inte bara dina energikostnader utan även ditt koldioxidavtryck. CS6R-420T bidrar till att bekämpa klimatförändringarna genom att producera ren och förnybar energi, vilket har en positiv inverkan på miljön.

Enkel installation: Denna solpanel är utformad med enkel installation i åtanke och är kompatibel med olika monteringssystem, vilket gör den till ett problemfritt tillskott till ditt hem eller företag.

Investera i solpanelen Canadian Solar TOPHiKu6 CS6R-420T Black Frame med N-Type TOPCon-teknik och upplev framtiden inom solenergi redan idag. Njut av ökad energieffektivitet, lägre energikostnader och tillfredsställelsen av att bidra till en renare planet. Gör det smarta valet för en renare och mer hållbar framtid med Canadian Solar.
ESTG är en grossist för solpaneler och andra förnybara elprodukter som växelriktare, laddningsstationer, hemmabatterier och termisk uppvärmning. Med ett brett sortiment av A-märken levererar ESTG till installatörer i hela Europa.

Ytterligare information

Artikel nr.

CS6R-420T-TOPHIKU6

Merk

Canadian Solar

Tillverkare

Kanadensisk solenergi

Ursprungsland

Kina

Kod för statistik

85414300

Kraft

420 Wp

Baksida

Vit

Typ av panel

Glas-Glas

Antal celler

108

Färg på ram

Svart

Typ av kontaktdon

MC4

Längd (mm)

1722

Bredd (mm)

1134

Höjd (mm)

30

Vikt (kg)

21.3

Garanti i år

12

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Canadian Solar TOPHiKu6 CS6R-420T Svart ram”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *