SolarEdge 3PH växelriktare, 30kW, MC4, DC-säkerhetsenhet med sWitch, AC & DC SPD, AC/DC Segregation

 2.207,45 excl. BTW

3-fas, 29,9 kW, 4 MPPT, IP65

Slut i lager

SolarEdge 3PH växelriktare, 30 kW, är avsedd för en maximal ingångsspänning på 1000 V. Denna variant levereras med en säkerhetsenhet. Säkerhetsenheten innehåller en DC-brytare. Växelriktaren använder dessutom MC4-kontakter, har aktiv kylning med hjälp av en fläkt och har en ljudnivå på 62 dBA. Enheten har två RS485-anslutningar och en Ethernet-anslutning inbyggda. Dessutom är Wi-Fi möjligt, förutsatt att en separat antenn används.
Kommunikation
Förutom de integrerade RS485- och Ethernet-anslutningarna kan anslutningen ske via Wi-Fi. Detta kräver dock inköp av en separat antenn. Med hjälp av mobilapplikationen SetApp kan idrifttagningen sedan utföras via en lokal anslutning. Med ett visst särskilt kort som kan anslutas kan till exempel mobilnät också anslutas. Övervakning är också möjlig på panelnivå, vilket ger insyn i hela solcellssystemet.
Säkerhet
Både läckström och ljusbågsskydd är integrerade. Både läckströmmar och ljusbågar förekommer i varierande grad, men är i de flesta fall ofarliga. Så snart en person kommer i kontakt med systemet och det finns en skadlig läckström, kommer detekteringen att leda till att systemet stängs av automatiskt. Denna avstängning gäller även för farliga ljusbågar. När dessa är potentiellt skadliga stängs enheten av helt och hållet.
För AC/DC-segregering av AC och DC har växelriktaren en fysisk separation i form av en skiljevägg.

Säkerhetsenhet
En säkerhetsenhet ingår. Denna enhet är fäst på omriktarens undersida. Detta innebär att systemet kompletteras med en tvåpolig brytare, där hela kretsen bakom brytaren kan göras spänningslös. Detta beror på att både neutralledningen och fasledningarna är avbrutna.
SolarEdge 3PH växelriktare, 30kW, har en typ 2 SPD (Surge Protection Device) på både AC- och DC-sidan. Detta förhindrar överspänning, till exempel på grund av blixtnedslag.

Ytterligare information

Artikel nr.

SE30K-RW00IBNJ4

Merk

SolarEdge

Tillverkare

SolarEdge

Garanti i år

12

Grad av skydd (IP)

IP65

Bredd (mm)

317

Höjd (mm)

550

Djup (mm)

273

Vikt (kg)

32

Kod för statistik

85044086

Antal faser

3 faser

Typ av växelriktare

Sträng

Max. Primär effekt för likström (W)

45000

AC nom. uteffekt (W)

29990

Antal MPPT

4

Lämplig för utomhusinstallation

Ja

DC-omkopplare

Ja

Skydd mot ljusbågar (AFCI)

Nej

Transformator

Nej

Datalogger

Nej

Display

Nej

Wi-Fi

Antenn krävs (ingår ej)

Ethernet

Ja

Överspänningsskydd

Typ II DC & AC

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SolarEdge 3PH växelriktare, 30kW, MC4, DC-säkerhetsenhet med sWitch, AC & DC SPD, AC/DC Segregation”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *